Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, 18:02

Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (2-3/7) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της μεταγραφής του διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεσάντρο Σεπφ στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος χαφ είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει εδώ κι εβδομάδες ο Γιοβάνοβιτς για τη θέση του ενός εκ των δύο δημιουργικών μέσων που θα αποκτηθούν. Όμως παρά το γεγονός ότι η μεταγραφή του έφτασε κοντά στην ολοκλήρωσή της πριν από δύο εβδομάδες, ο παίκτης ζήτησε λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρει τις τελικές αποφάσεις του.

Για ένα δεκαήμερο το θέμα μπήκε στον “πάγο”, όμως τα τελευταία 24ωρα η πλευρά του Αυστριακού επανήλθε κι άνοιξε εκ νέου τον δίαυλο επικοινωνίας με τους “πράσινους”. Το μοναδικό πρόβλημα, που θα κρίνει και το αν θα γίνει η μεταγραφή έχει να κάνει με την οικογένεια του Αυστριακού.

Η σύζυγός του (παντρεύτηκαν στις 12 Ιουνίου) είναι σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη και πρέπει να πάρουν το «ΟΚ» κι απ’ τον γιατρό της και να αποφασίσουν το πώς θα διαχειριστούν τους επόμενους μήνες εφόσον αποφασιστεί να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να μπει όλη η οικογένεια σε διαδικασία μετακόμισης στην Ελλάδα.

Για την ώρα πάντως οι πιθανότητες δείχνουν να είναι υπέρ της ολοκλήρωσης της μεταγραφής, με τον παίκτη να απαντάει μέσα στο επόμενο 48ωρο στον Παναθηναϊκό. Αν τώρα, για τους παραπάνω οικογενειακούς λόγους, δεν προχωρήσει το θέμα του Σεπφ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα στραφούν αμέσως σε άλλη επιλογή δημιουργικού μέσου, έχοντας κάνει ήδη τη σχετική προεργασία.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό θέλουν να «τρέξουν» τις επόμενες μέρες και τη μεταγραφή του (βασικού) αριστεροπόδαρου στόπερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Βέλεθ, που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (2/7) για τη Σαουδική Αραβία. Στη βασική λίστα των «πράσινων» βρίσκονται ο διεθνής Ισλανδός Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο διεθνής Μαροκινός Ζουχαΐρ Φεντάλ κι άλλες δύο περιπτώσεις που δεν έχουν δει ακόμη το φως της δημοσιότητας.

  


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, 18:03

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΦΕΤ: Ανακαλεί φυτικά γιαούρτια | in.gr
Επόμενο άρθροΗλίας Νικολακόπουλος: Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του