Μεγάλη ήταν η θλίψη την Παρασκευή στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία  που έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία της 14χρονης από το Αλιβέρι η οποία πέθανε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από νοσηλεία έξι μηνών.

Το ατύχημα είχε γίνει στις 4 Ιανουαρίου φέτος, όταν το κορίτσι φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε κι έχασε τις αισθήσεις του. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο Βόλου με ΙΧ αυτοκίνητο.

Στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από το θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στο λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πως προκλήθηκαν.

Η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθούν οι συνθήκες τραυματισμού της ανήλικης και να εξεταστεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό της.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να κληθούν από την Αστυνομία να καταθέσουν οι γονείς της και οι γιατροί που την εξέτασαν στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου. Το άτυχο παιδί ζούσε στον οικισμό Αλιβερίου με τη μητέρα του, τον πατριό του και το ετεροθαλές αδελφάκι του, που απέκτησε η μητέρα με τοπ νέο της σύζυγο.

Προηγούμενο άρθροΣτην Επιθεώρηση Εργασίας οι εργαζόμενοι του Δήμου Βόλου με καταγγελίες
Επόμενο άρθροΣύλληψη 29χρονου ναρκομανή στο Βόλο για σωρεία κλοπών