Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της γνωστής δημοσιογράφου του δικαστικού ρεπορτάζ στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, μετά την ανατροπή για τα περί σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis, από το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου.

Η Ιωάννα Μάνδρου ζήτησε συγγνώμη από τους ακροατές για την πληροφόρηση ότι οι παραπομπές Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη σχετίζονται με το θέμα Novartis, όμως μίλησε για ένα οργανωμένο σχέδιο διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Παράλληλα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων, άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να πρόκειται για στοχευμένη διαρροή με πολιτικά κίνητρα. Η δικαστική συντάκτρια δήλωσε πως ήταν οργανωμένη η παραπληροφόρηση και δεν απέκλεισε τα κίνητρα να ήταν πολιτικά.

Έσπευσε, επίσης, να σημειώσει, ότι είναι πρωτοφανές το συγκεκριμένο περιστατικό στην καριέρα της και ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στα 38 χρόνια που δημοσιογραφεί. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά είπε, εμφανώς ενοχλημένη γιατί χρησιμοποιήθηκε για διασπορά ψευδών ειδήσεων, «νιώθω την ανάγκη να φύγω απ’ αυτό το επάγγελμα».

Σε άρθρο της στην Καθημερινή, μάλιστα, ζήτησε εκ νέου συγγνώμη από τους αναγνώστες για τις ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες που μετέδωσε και προέρχονταν από ανώτατες δικαστικές πηγές.

Μετά απ’ αυτά, τι να πει κανείς για το που μπορεί να φτάσει η πολιτική σκοπιμότητα και πόση σήψη κρύβει, ή, φανερώνει, η λεγόμενη ”πολιτική ζωή”.Ο ”σκοπός” μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και κυρίως αθέμιτο. Ιδιαίτερα στο ”σκάνδαλο Novartis” όπου τα λεφτά είναι πολλά, πάρα πολλά φίλε μου. Με κάτι τέτοια μπορείς να σκεφτείς πως είναι δυνατόν να……..αυγατίζει υπέρμετρα η περιουσία, κινητή και ακίνητη, πολιτικών και άλλων προσώπων και προσώ……πατων!!!!!!!

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Κυριακή με το θερμόμετρο να φτάνει τους 39 βαθμούς – Η αναλυτική πρόγνωση
Επόμενο άρθρο60χρονος πέθανε πάνω σε πλοίο