Από τη ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώθηκαν νέες διακοπές υδροδότησης ως εξής:

Η προγραμματισμένη διακοπή νερού στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στα οικοδομικά τετράγωνα που περικλείονται απ’ τις οδούς Κοραή, Αλεξάνδρας, Ερμού και Ελ. Βενιζέλου (Ιωλκού) λόγω επεμβάσεων και εργασιών στο δίκτυο θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 5/7/2022 από τις 10:00 έως τις πρώτες μεταμεσημβρινές ώρες.

Σας ενημερώνουμε πως θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στη Ν. Ιωνία μεταξύ των οδών Ταξιαρχών, Σινώπης, Βαλαωρίτου και Καραμπατζάκη από τις 9:00 έως τις 13:00. Η διακοπή γίνεται στα πλαίσια των εργασιών ολοκλήρωσης της αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης.

Ενημερώνουμε ότι, εντός της τρέχουσας εβδομάδας πρόκειται να υλοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στους πεζοδρόμους των οδών Κουμουνδούρου, Δημ. Κονταράτου και Τ. Οικονομάκη στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών Γκλαβάνη, Δημητριάδος, Γαμβέτα και Τ. Οικονομάκη. Επίσης στην οδό Ερμού από Κουμουνδούρου μέχρι Γαμβέτα.

Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τον περιορισμό της όχλησης κατά την διάρκεια των σκαπτικών εργασιών και για την ταχεία αποκατάσταση. Ζητούμε εκ προοιμίου την κατανόηση των πολιτών και ευελπιστούμε στην συνεργασία τους.

Στα υπόλοιπα τμήματα των πεζοδρόμων των οδών Ερμού, Τ. Οικονομάκη και παρόδων αυτών, κατόπιν προφορικών και εγγράφων αιτημάτων τοπικών επιχειρήσεων, οι εργασίες θα υλοποιηθούν εντός του επόμενου οχταμήνου, ανάλογα με την εξέλιξη των κατασκευαστικών εργασιών ανά περιοχή.

Προηγούμενο άρθροΚαπραβέλος για μεταλλάξεις: Η Όμικρον 5 πιο επικίνδυνη από την Όμικρον 2 – Όσοι μολύνονται το περνούν πιο βαριά
Επόμενο άρθροΗ ταχύτητα του αίματος δείχνει καρδιαγγειακά προβλήματα