«Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει», σχολίασε – μεταξύ πολλών άλλων – η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που γυρίστηκε χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η ανάρτησή της ωστόσο λίγο αργότερα «εξαφανίστηκε»…

Εδώ και δύο χρόνια κυκλοφορεί ένα ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το οποίο αναφέρεται στα κυριότερα σημεία της καριέρας της, αλλά και στους προσωπικούς της αγώνες με την υγεία της. Η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια αυτή τη φορά αντέδρασε έντονα και δήλωσε πως έχει χορτάσει από τις μη εξουσιοδοτημένες βιογραφίες της. 

Σε ένα μακροσκελές κείμενό της στα social media, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναφέρει: «Αισθάνομαι ότι η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά για να με ταπεινώσει… Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό… και έλα τώρα σοβαρά, είναι ειλικρινά νόμιμο να κάνεις τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για κάποιον, χωρίς την συγκατάθεσή του;

Δεν έχω δει, τόσα πολλά ντοκιμαντέρ να έχουν γίνει για έναν άνθρωπο… Γουίλ Σμιθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ, σε κανέναν άλλον άνθρωπο αυτής της γης, δεν έγιναν τόσο αρνητικά σχόλια σε ντοκιμαντέρ. Το νέο ντοκιμαντέρ ήταν το πιο προσβλητικό πράγμα, που έχω δει ποτέ στη ζωή μου». 

«Έτσι οι άνθρωποι, όχι μόνο ξεφεύγουν από ό,τι μου έκαναν, αλλά και μπορούν να με εκθέτουν με τόσο ντροπιαστικό τρόπο», σημειώνει επίσης. 

Ολοκληρώνοντας το ξέσπασμα της, η 40χρονη Αμερικανίδα εξέφρασε την ανησυχία της, ότι τα ντοκιμαντέρ που έγιναν για τη ζωή της περιελάμβαναν μη κολακευτικές εικόνες και βίντεο της.

Δείτε τη δημοσίευση της Μπρίτνει Σπίαρς που έκανε τον γύρο των social media και λίγο αργότερα, διαγράφηκε.

Η ανάρτηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς:

To άρθρο Νέο ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Με εκθέτουν με τόσο ντροπιαστικό τρόπο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτον Ολυμπιακό ο Άλεκ Πίτερς
Επόμενο άρθροΦωτιά στην Βόρεια Εύβοια: Πυρκαγιά στη δασική έκταση