Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε τοίχο σπιτιού, στις 3 τα ξημερώματα στην Σκιάθο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Ο 61χρονος κινούταν με το αυτοκίνητό του στην Ε.Ο. Σκιάθου – Κουκουναριών, με κατεύθυνση από τις Κουκουναριές προς Σκιάθο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας ιδιοκτησίας 43χρονου.

Ο οδηγός τραυματίστηκε, ενώ εκτός από το ΙΧ αυτοκίνητο φθορές προκλήθηκαν και στο τοιχίο του σπιτιού. Ο 61χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για τις πρώτες βοήθειες. Σε έλεγχο μέθης που διενεργήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης σε ποσοστό 0,95 mg/l κατά την πρώτη μέτρηση και 0,81 mg/l κατά τη δεύτερη μέτρηση, με όριο τα 0,25 mg/l. Κατόπιν τούτου συνελήφθη για παραβάσεις των διατάξεων του Άρθρου 42 του Ν. 2696/99 του «Κ.Ο.Κ.» ως τροποποιήθηκε και ισχύει, σε συνδυασμό με Άρθρο 290Α Π.Κ.

 

Προηγούμενο άρθροΜύκονος: Το θέμα για τους paparazzi δεν ήταν η καλλονή που τους έκανε το σήμα της νίκης στα Ματογιάννια
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Εκατοντάδες Αμερικάνοι πεζοναύτες έφαγαν 7.000 αβγά και τελείωσαν όλα τα κρέατα