Κοντά στην απόκτηση του Μανού Γκαρσία βρίσκεται ο Άρης, καθώς όλα δείχνουν ότι θα έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Χιχόν για τη μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς.

Ο 24χρονος μέσος αποτελεί διακαή πόθο του Χερμάν Μπούργος, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον φέρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Χιχόν στο οικονομικό κομμάτι, ενώ απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε ο 24χρονος επιθετικός μέσος να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να βάλει την υπογραφή του. Μάλιστα αυτό δεν αποκλείεται να γίνει και μέσα στην εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν και τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, η πρόταση του Άρη προς τον ισπανικό σύλλογο για τα δικαιώματα του Μανού Γκαρσία, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025, πλησιάζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Κι αν η περίπτωση του Μανού Γκαρσία δείχνει να πηγαίνει καλά για τους «κιτρινόμαυρους», κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει για τον Σάντι Μίνα, καθώς ο 26χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός επιστρέφει στις προπονήσεις της Θέλτα, έχοντας κερδίσει σχετική δικαστική μάχη.

Ο Άρης στρέφεται, πλέον, αλλού για επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Αντρέ Γκρέι, ενώ στο μεταγραφικό πλάνο είναι και η απόκτηση ενός, τουλάχιστον, κεντρικού αμυντικού.

Ωστόσο, προς ώρας, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεθαυριανή αναμέτρηση με την Γκόμελ (Πέμπτη 21/7, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρο του Conference League. Την παραμονή της αγώνα, η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Άρη, Χερμάν Μπούργος, και του Μπριάν Νταμπό θα διεξαχθεί στις 17:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στις 18:30, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Γκόμελ, Βλάντιμιρ Νεβίνσκι, και του ποδοσφαιριστή Ντμίτρι Μπαχά, ενώ η προπόνηση των Λευκορώσων που θα ακολουθήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ξεκινήσει στις 19:00.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔήμαρχος Ραφήνας: Η φωτιά εξαπλώνεται σαν χταπόδι και πολλαπλασιάζονται τα μέτωπα
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστική φωτογραφία: Η Ακρόπολη «παρακολουθεί» την Αττική να φλέγεται