Όπως ανέφερε ο κ. Αρτοποιός στη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής η ταχύτητα των ανέμων ξεπερνούσαν τη νύχτα ακόμη  και τα 80 χιλιόμετρα την ώρα

Δραματικές είναι οι ώρες για τις περιοχές της Πεντέλης, του Γέρακα και της Παλλήνης λόγω των ανεξέλεγκτων πύρινων μετώπων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη της φωτιάς καθώς και τις δυνάμεις που βρίσκονται στο πεδίο ώστε να γίνουν προσπάθειες να περιοριστεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Αρτοποιός στη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής η ταχύτητα των ανέμων ξεπερνούσαν τη νύχτα ακόμη  και τα 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Η φωτιά καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση γεγονός που καθιστούσε την αντιμετώπιση της εξαιρετικά δύσκολη.

«Πρώτη προτεραιότητα ήταν η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής. Και η προστασία υποδομών ζωτικής σημασίας. Έχουν πραγματοποιηθεί  600 απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλές σημείο. Απεστάλησαν 5 μηνύματα από το 112 στη διάρκεια της νύχτας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στην Πεντέλη: Δείτε live την ενημέρωση
Επόμενο άρθροΕγκαταλείπουν την Golden Visa οι επενδυτές