Η Μύκονος σταθερά στο επίκεντρο για τις εικόνες σε παραλίες αλλά και στα Ματογιάννια. Εκεί που χτυπάει η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης…

Με ένα φαντασμαγορικό πάρτι με πολύχρωμα πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό και εντυπωσιακά χορευτικά σόου με φωτιές, το παγκοσμίου φήμης ιαπωνικό εστιατόριο Zuma άνοιξε για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν τις πύλες του στο πολυτελές ξενοδοχείο Cavo Tagoo στην Μύκονο.

Εκεί οι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ιαπωνικά izakayas, το restaurant αποτελεί δημιούργημα του Rainer Becker, και προσφέρει στους επισκέπτες του φαγητό και ποτό, συνδυάζοντας μοναδικά όλα τα στυλ της ιαπωνικής κουζίνας κάτω από την ίδια στέγη.

Το εστιατόριο στο Cavo Tagoo Mykonos λειτουργεί καθημερινά, μετατρέποντας την χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε σαγηνευτικές βραδιές, που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς dj’s. Δείτε τις εικόνες του mykonoslive.tv…

To άρθρο Μύκονος: Καλλονή «φωτιά» έδωσε τα ρέστα της και καθήλωσε τους πάντες – Ο χορός που προκαλεί συζητήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιές: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα
Επόμενο άρθροΒόλος: Απάτη με δόλωμα επίδομα για τον κοροναϊό