Αρχισε από σήμερα Παρασκευή, η άνοδος της θερμοκρασίας στη Μαγνησία, φτάνοντας τους 37 βαθμούς στην περιοχή Βελεστίνου, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική σε συνδυασμό με την αύξηση της υγρασίας στο 78%. Οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες, αφού η θερμοκρασία σε περιοχές της ηπειρωτικής Μαγνησίας θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο 23 Ιουλίου, ο υδράργυρος θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα. Τα θερμόμετρα στον Βόλο θα δείξουν μέχρι 35 βαθμούς, ενώ στην περιοχή του Βελεστίνου η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς.

40 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο στη Μαγνησία την Κυριακή και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή Βελεστίνου, Ριζομύλου, Στεφανοβικείου, ενώ και τη Δευτέρα η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 39 βαθμοί. Την Κυριακή στον Βόλο ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 37 βαθμούς. Ίδιες συνθήκες στο Βόλο αναμένονται και τη Δευτέρα.

Σε όλη τη διάρκεια του καύσωνα, θα είναι ανοιχτή κλιματιζόμενη αίθουσα στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας στο Βόλο, Αναλήψεως με Ιωλκού, για όσους πολίτες το επιθυμούν.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑΑΔΕ: Διεθνής καμπάνια για τα δικαιώματα των ξένων καταναλωτών – Apodixi Please
Επόμενο άρθροΠαγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Άγγιξε το βάθρο η Ντρισμπιώτη