Προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, ένας 42χρονος Βολιώτης, καθώς, είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με 15χρονη, από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι το Φεβρουάριο του 2022.

O 42χρονος γνωρίστηκε με τη 14χρονη τότε κοπέλα, όταν η μητέρα της νοίκιαζε το σπίτι του για να διαμένει με τα παιδιά της, τη 15χρονη και το μεγαλύτερο γιο της.

Ο 42χρονος άνδρας, σύμφωνα με όσα καταγγέλει η οικογένεια της ανήλικης είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη 15χρονη ξελογιάζοντάς την με δώρα και πολυτελή ζωή, που δεν έβρισκε στο συγγενικό της περιβάλλον. Ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και άλλα δώρα έγιναν το δόλωμα για το κορίτσι.

Μετά τις καταγγελίες η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, που, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξε ότι είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον 42χρονο.

Ο ίδιος κατά την απολογία του στο δικαστήριο φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, διέκοψε τις επαφές του με τη 15χρονη. Παράλληλα, ανέφερε ότι είναι ερωτευμένος με τη νεαρή όπως κι εκείνη μαζί του.

 

Προηγούμενο άρθροΤούντας: Πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το «φακελάκι» – Τι πρέπει να αλλάξει στα νοσοκομεία
Επόμενο άρθροΕΛΣΤΑΤ: Σε κίνδυνο φτώχειας το 28,3% του πληθυσμού το 2021