Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 19:53

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που έδειξε η ΑΕΚ (και) στο φιλικό με την Ουτρέχτη, την οποία νίκησε με 1-0, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ολλανδική ομάδα, ο Ματίας Αλμέιδα, υπογραμμίζοντας πως όλοι στην ομάδα του αποχωρούν χαρούμενοι απ’ την Ολλανδία.

«Τα λεπτά που παίζουμε είναι συμπληρωματικά για τα όσα κάνουμε εδώ. Θέλω να βλέπω όσα κάνουμε στις προπονήσεις στο γήπεδο και βλέπω μία πολύ καλή διάθεση. Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι εδώ. Αποχωρούμε χαρούμενοι και αυτές οι μέρες που βρεθήκαμε εδώ θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον.

Δοκιμάζουμε πράγματα. Μία εβδομάδα πριν αρχίσουμε το πρωτάθλημα θα δούμε πως θα παίξουμε, αλλά θέλουμε να έχουμε και κάποιες αλλαγές», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε για τις μεταγραφές:

«Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση. Όσοι έχουν έρθει προσαρμόζονται και εγώ έχω έρθει πρόσφατα οπότε τους βλέπω όλους. Εκτιμώ την προσπάθεια από τη διοίκηση και θα δούμε αν είναι απαραίτητο να γίνει κάποια προσθήκη».

 


 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, 19:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτιά: Πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – «Όταν σβήσει μόνη της, θα πάνε για selfie στα καμμένα» – «Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφρονεί τους πυροσβέστες»
Επόμενο άρθροΓρεβενά: Στις φλόγες το παρθένο οικοσύστημα της Βάλια Κάλντα – Μεγάλη ανησυχία του κόσμου