Nεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ένας 35χρονος στις Νηές Αλμυρού, ο οποίος αγνοούνταν από το απόγευμα της Τρίτης.Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αναστασίου από τον Αλμυρό. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος είχε πάει για ψαροντούφεκο, αλλά  δεν επέστρεψε. Τελικά εντοπίστηκε από τον πατέρα του στις 8 περίπου το βράδυ της Τετάρτης, νεκρός στην παραλία Σάρες, κοντά στις Νηές. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο άτυχος 35χρονος άφησε πίσω του τους γονείς του Απόστολο  και Γιώτα και τα δύο του αδέρφια Κωνσταντίνο και Μάριο. Εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση με είδη υγιεινής που διατηρεί ο πατέρας του στον Αλμυρό.

Η κηδεία του Παναγιώτη Αναστασίου, θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 5 Αυγούστου, στις 18.00, από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, χρήματα να δοθούν στον Εθελοντικό Μη κερδοσκοπικό οργανισμό Μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του κόσμου”.

Προηγούμενο άρθροΗ «επιστροφή» του Παναθηναϊκού και η αποφασιστικότητα του Άρη
Επόμενο άρθροΠυρκαγιές: Βελτιωμένη η εικόνα στο Μεσολόγγι – Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Ηλεία