Με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League o Άρης δοκιμάζεται στις 20:00 (Novasports Prime) στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι στην προηγούμενη φάση προκρίθηκαν εμφατικά κόντρα στην Γκόμελ, καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να κοντράρουν μία μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο γνωστός σε όλους μας, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Χερμάν Μπούργος θα παρατάξει τους Θεσσαλονικείς απέναντι στη Μακάμπι με σύστημα 4-2-3-1, με τον Ματέο Γκαρσία σε ρόλο δεκαριού.

Πιο συγκεκριμένα ο Κουέστα θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (προτιμήθηκε αντί του Μαζικού).

Οι Ντουκουρέ και Νταμπό θα ξεκινήσουν στον άξονα, ενώ οι Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι θα κινούνται πίσω από τον σέντερ φορ Γκρέι. Στον πάγκο για πρώτη φορά βρίσκεται ο Μανού Γκαρθία.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Ρόγκιερ Χόνινγκ και 4ο τον Τζόι Κούι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Βλάνταν Ίβιτς): Πέρεζ, Ζεράλντες, Γεϊνί, Σαμπορίτ, Νταβιτζάντα, Μπίτον, Γκλέιζερ, Βαν Οβερέεμ, Κουβάς, Γιοβάνοβιτς και Κανιτσόβσκι.

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Νταμπό, Ντουκουρέ – Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε – Γκρέι

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Ολυμπιακός πήρε προπονητή για (χ)under(σφιλντ) 2,5 μήνες
Επόμενο άρθροΕνισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Νάξο