Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Δημητρίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα.

O Δημητρίου είναι 32 ετών, γεννήθηκε στο Λονδίνο, έχοντας καταγωγή από την Κύπρο, κι αγωνίζεται ως πλάγιος οπισθοφύλακας, τόσο στην αριστερή, όσο και στη δεξιά πτέρυγα.

Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ από, αγωνίστηκε, επίσης στην Κύπρο, σε Νίκο και Σωκράτη Ερήμης, Ακρίτα Χλώρακα, Ερμή Αραδίππου, Δόξα Κατωκοπιάς,Νέα Σαλαμίνα και εκτός Κύπρου στις, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Ακρόπολις ΙΦ, Σεντ Μίρεν, Ρος Κάουντι, Μάκλσφιλντ, Μπράντφορντ. Στο πλούσιο βιογραφικό του ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, δύο κατακτήσεις της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας κι ενός Σούπερ Καπ Κύπρου, περίπου 120 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου και 44 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί στη Β’ κατηγορία της Σκωτίας. Πέρσι, με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου, κέρδισε τον προβιβασμό στην Α’ Εθνική, καταγράφοντας 24 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, αγωνιζόμενος σε διεθνές, επίσημο φιλικό, κόντρα στην Ιορδανία, το 2018, ενώ έχει εννιά συμμετοχές στην εθνική ομάδα Κ-21 της Κύπρου.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του 28χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Επόμενο άρθροΒενζίνη: Κάτω από 2 ευρώ η αμόλυβδη σε Αττική, Θεσσαλονίκη – Πώς να καταλάβεις ότι είναι νοθευμένη