Λεπτομέρειες που σοκάρουν προκύπτουν από τη δικογραφία για την υπόθεση της Σκιάθου, με πρωταγωνιστή τον αξιωματικό της πυροσβεστικής που τον κατήγγειλε η σύντροφος του ότι πλησίασε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της και διατηρούσε πορνογραφικό υλικό στο κινητό του τηλέφωνο.

Η 32χρονη πρώην σύντροφος του, στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, κατήγγειλε ότι, ο 39χρονος κοιμόταν αγκαλιά με τη μεγάλη της κόρη ηλικίας 12 ετών, η οποία όπως της αποκάλυψε, είναι ερωτευμένη μαζί του, την ίδια ώρα που ανακάλυψε άσεμνες φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της στο κινητό του. Επίσης, η γυναίκα είπε ότι ο αξιωματικός της εξομολογήθηκε ότι του αρέσουν τα μικρής ηλικίας κορίτσια.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στον ανακριτή υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με όλα όσα του προσάπτει η σύντροφος του, υποστηρίζοντας πως προέβη σε αυτές τις καταγγελίες για να τον εκδικηθεί επειδή της ζήτησε να χωρίσουν. Δεν έπεισε, όμως, τις αρχές, που διέταξαν την προφυλάκιση του.

Η δικηγόρος του πυροσβέστη είπε πως σε πολλά δημοσιεύματα που περιήλθαν στην αντίληψή της,περιλαμβάνονται από χονδροειδείς διαστρεβλώσεις των στοιχείων της δικογραφίας και της απολογίας του κατηγορουμένου, έως και εξωφρενικά μυθεύματα, που δημιουργούν εντυπώσεις υποστηρίζοντας ότι ο εντολέας της είναι εθισμένος στην παρακολούθηση διαδικτυακού σεξ μεταξύ ενηλίκων, κάτι που, όπως υποστήριξε, δεν είναι ποινικά κολάσιμο.

 

Προηγούμενο άρθροΟι 10 ακριβότερες καλοκαιρινές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι μέγα και ασυγχώρητο λάθος, αλλά μέγα σκάνδαλο και ασυγχώρητη καθεστωτική αλαζονεία»