Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022, 20:54

Πεπεισμένος ότι ο Απόλλων Λεμεσού μπορεί να σκοράρει στον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη» και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, εμφανίστηκε ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Νταβίντ Καταλά στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

«Πρέπει να έχουμε έλεγχο, να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα, να είμαστε πιο ασφαλείς στην άμυνα. Αλλά το βασικό είναι να είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Στην επίθεση και στην άμυνα. Πρέπει να σκοράρουμε για την πρόκριση, το ξέρουμε, πιστεύω ότι μπορούμε. Θα είμαστε έτοιμοι απέναντι σε μια δύσκολη έδρα» ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός για τη ρεβάνς του 1-1.

Ερωτηθείς για τους νέους παίκτες της ομάδας του ο Καταλά είπε: «Είναι σε καλή κατάσταση και δείχνουν στις προπονήσεις μεγάλη διάθεση. Όλοι είναι έτοιμοι εάν χρειαστεί να παίξουν ή αν το αποφασίσουμε. Όλοι οι παίκτες πρέπει να εμφανιστούν έτοιμοι».

Κληθείς να μιλήσει για τον Χουάνγκ και την αντιμετώπισή τόσο του ίδιου όσο και γενικά του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Έχουν πολύ ποιοτική ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ο Χουάνγκ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στο πρώτο ματς, κινείται ανάμεσα στις γραμμές και βρίσκει χώρους. Πρέπει αμυντικά να είμαστε απολύτως σωστοί. Πρέπει να έχουμε την μπάλα όσο μπορούμε και να δείξουμε προσωπικότητα και χαρακτήρα για να πάρουμε την πρόκριση».

Τέλος για το ενδεχόμενο της διαδικασίας των πέναλτι, δήλωσε: «Φυσικά και κάθε λεπτομέρεια μετράει σε τέτοια ματς. Πρέπει να τα κοιτάξουμε όλα, την ατμόσφαιρα, την πίεση στην αρχή, τα πάντα, ακόμη και τα πέναλτι. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό σε όλο το ματς, ειδικά στην παράταση και στα πέναλτι».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022, 21:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: «Αποχαιρετώ με θλίψη έναν πιστό νεοδημοκράτη και καλό μου φίλο»
Επόμενο άρθροΗ ΑΓΕΤ καλείται να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο 10.300.000 ευρώ!!!!!