Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022, 20:02

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί κατά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League κι είχε να κάνει με την παρουσία έξι ξένων στο ρόστερ της ομάδας, λύθηκε, έπειτα από συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Κατόπιν αποκαταστάσεως ενός τεχνικού προβλήματος του συστήματος της ΕΠΟ, όπου δύο ποδοσφαιριστές του Αρη εμφανίζονταν ως αλλοδαποί, όντας, όμως, κοινοτικοί Β’ ζώνης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως πλέον όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τίθενται στη διάθεση του προπονητή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων».

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στον Λεβαδειακός, ο Μπούργος αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον Χουάν Ιτούρμπε. Πλέον, τέτοιο πρόβλημα δεν τίθεται και μπορούν άπαντες, εφόσον δεν είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι, να είναι στις επιλογές του Αργεντινού προπονητή. Οι άλλοι πέντε είναι οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Λουίς Πάλμα, Ζερβίνιο, Αντρέ Γκρέι και Μόουζες Οντουμπάτζο – ο τελευταίος θα μείνει εκτός για 15-20 μέρες λόγω θλάσης.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022, 20:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακαλύφθηκαν ειδικοί νευρώνες φαγητού στον ανθρώπινο εγκέφαλο
Επόμενο άρθρο«Χάλκινος» ο Δημήτρης Γιαννόπουλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18