Έγγραφη καταγγελία για αυθαιρεσίες καταστήματος εστίασης στη Σκιάθο, με κατασκευές στον αιγιαλό και υποβάθμιση περιβάλλοντος έκανε γυναίκα στην Εισαγγελία Λάρισας, που κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, λόγω αρμοδιότητας, ενώ για την υπόθεση θα γίνει προκαταρκτική έρευνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, που πιθανόν πήγε για διακοπές στο νησί κατήγγειλε στην Εισαγγελία Λάρισας, επιχείρηση εστίασης στη Σκιάθο για παράνομες κατασκευές στην παραλία και για παράνομη κατασκευή αποχέτευσης, μέσω της οποίας καταλήγουν απόβλητα στη θάλασσα.
Η καταγγελία διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία Λάρισας στην αντίστοιχη υπηρεσία του Βόλου, λόγω αρμοδιότητας και ο εισαγγελέας υπηρεσίας διέταξε προκαταρκτική έρευνα, με διερευνώμενα αδικήματα την παράνομη μεταβολή αιγιαλού, την ύπαρξη αυθαίρετων κατασκευών και την υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Στο πλαίσιο της έρευνας το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου καλείται να κάνει αυτοψία στο κατάστημα που αναφέρεται στην καταγγελία, να λάβει καταθέσεις των υπεύθυνων και, αν διαπιστωθούν παραβάσεις, να κληθούν οι υπεύθυνοι του καταστήματος να δώσουν εξηγήσεις για την κατάσταση που επικρατεί.
Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου, που θα αποφασίσει αν ασκηθούν διώξεις.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Προσπάθησαν να θέσουν μια παράταξη σε ομηρεία»
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται οι εγγραφές στην ΕΠΑ.Σ Δ.ΥΠ.Α