Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 18:21

Την δωδεκάδα, με την οποία θα παραταχθεί στο προσεχές Ευρωμπάσκετ ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Ιταλίας, η οποία είναι μία από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στον όμιλο του Μιλάνου (3ος) στην προσεχή διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «ατζούρι», Τζιανμάρκο Ποτσέκο επέλεξε τους Σπίσου, Μάνιον, Μπιλίγκα, Τονούτ, Γκαλινάρι, Μέλι, Φοντέκιο, Ντατόμε, Ρίτσι, Πολονάρα, Πατσόλα και Μπαλντάσο.

Μετά τη νίκη με ανατροπή επί της Ουκρανίας (97-89) στην πρεμιέρα του 2ου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η «σκουάντρα ατζούρα» αγωνίζεται απέναντι στη Γεωργία αύριο, Σάββατο, για τη 2η αγωνιστική.

Εν συνεχεία οι Ιταλοί ρίχνονται στη «μάχη» του Ευρωμπάσκετ, ως οικοδεσπότες του 3ου ομίλου (Μιλάνο), στον οποίο μετέχουν επίσης οι Εσθονία, Ουκρανία, Μεγάλη Βρετανία και Κροατία.

Η εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ιταλία στο Ευρωμπάσκετ, για την 2η αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, 18:36

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: «Δεν υπήρχε κακούργημα – Σε 10 μέρες θα κάνουμε αίτηση αποφυλάκισης», λέει ο δικηγόρος του 38χρονου
Επόμενο άρθροΣοκαριστικό βίντεο: Άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών στην Κρήτη – Τρεις τραυματίες