Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, 17:48

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος γνωστοποίησε την πρόθεση να εισηγηθεί προσωρινή διαγραφή της Ένωσης Πειραιά από την ομοσπονδία για τη χυδαία ανακοίνωσή της σε βάρος της Ελένης Λαμπαδαρίου.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ανέφερε: «Μετά την ακραία δυσφημιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά της κυρίας Ελένης Λαμπαδαρίου μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, εισηγούμαι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού της ΕΠΟ, την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά, με όσα αυτό συνεπάγεται, λόγω παράβασης των άρθρων 7 και 13 του Καταστατικού της ΕΠΟ».Την πρόθεση ν’ αντιδράσει με κάθε προβλεπόμενη ενέργεια στην απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά για την Ελένη Λαμπαδαρίου υλοποίησε η ΕΠΟ.

Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά

Πέραν αυτού ωστόσο, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης τέθηκε υπόψιν και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, με τη σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ ν’ αναφέρει:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποιείται ότι η ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά της Τετάρτης 31-8-2022, διαβιβάστηκε στον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Υπενθυμίζεται ότι στη χυδαία ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά το μέλος της ΕΠΟ, Ελένη Λαμπαδαρίου χαρακτηρίζεται «το άλλο μισό του Μπένετ», τονίζεται ότι «έχει αναλάβει και συνοδός του και είναι σε διαρκή στενότατη επαφή και σχέση τις περισσότερες ώρες της ημέρας» και ότι «η πρόδηλη στενότατη επαφή, ήδη συζητιέται στην ΕΠΟ και στους διαδρόμους της».

Αναλυτικά η ΕΠΣ Πειραιά στην ανακοίνωσή της ανέφερε για το μέλος της ΚΕΔ / ΕΠΟ και υπεύθυνη στο κομμάτι των γυναικείων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων:

«H E.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ είναι πάντοτε απέναντι σε συμπεριφορές που ρίχνουν σκιές στο ποδόσφαιρο, το άθλημα που διακονούν όλοι οι ερασιτέχνες παράγοντες και τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Για τον λόγο αυτό τονίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχει πλέον η Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ με την κυρία Ελένη Λαμπαδαρίου, η οποία έχει αναλάβει χρέη προσωπικού εκπαιδευτή – και όχι μόνον, του νέου αρχιδιαιτητή κ. Μπένετ.

Παράλληλα έχει αναλάβει και συνοδός του και είναι σε διαρκή στενότατη επαφή και σχέση τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πειραιά, όπως εν προκειμένω η κα Λαμπαδαρίου, δεν κατανοεί ότι αυτή η πρόδηλη στενότατη επαφή, που ήδη συζητιέται στην ΕΠΟ και στους διαδρόμους της, εκθέτει επίσης ανεπανόρθωτα και την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ειδικά σε μια εποχή που από ότι φαίνεται ο Αρχιδιαιτητής ΜΠΕΝΕΤ δεν είναι παρά ένα απλό άβουλο ον, το οποίο προσπαθεί να φέρει σε πέρας τις εντολές που παίρνει.

Και οι εντολές που παίρνει, είναι από ανθρώπους του παραποδοσφαίρου, από υπηρέτες που θα καταστρέψουν το άθλημα που αγαπά η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.

Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που προέρχεται από την Ένωση μας είναι το άλλο… μισό του Μπένετ, στην προσπάθεια να μπει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μονοπάτια του παρασκηνίου και των ανθρώπων που έγιναν γνωστοί- όχι για την προσφορά τους στο άθλημα αλλά επειδή κράταγαν τα… στοιχήματα άλλων παραγόντων σε περιοχές της Αττικής που είναι μακριά από τον Πειραιά γεωγραφικά και σε αξιοπρέπεια».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: Οι υψηλές δόσεις φυλλικού οξέος δείχνουν να αυξάνουν τον κίνδυνο
Επόμενο άρθροΕπιμήκυνση της τουριστικής περιόδου εξετάζει το υπ. Τουρισμού