Τους νέους του φοιτητές καλωσορίζει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών, που γίνονται στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας,  θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όπως σημειώνεται από το τοπικό Ίδρυμα, μόλις το Υπουργείο στείλει τα σχετικά δεδομένα, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα δημιουργήσει και θα στείλει τους ιδρυματικούς λογαριασμούς στους νέους φοιτητές.

Το μήνυμα του Πρύτανη στους πρωτοετείς φοιτητές

Στο μεταξύ το δικό του καλωσόρισμα έκανε ο Πρύτανης του ΠΘ κ. Ζήσης Μαμούρης. Όπως επισημαίνει «Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες για τον μαραθώνιο αγώνα που έδωσαν, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στην εποχή της πανδημίας, προκείμενου να εισαχθούν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια ασχέτως του τελικού αποτελέσματος. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες που εμπιστεύτηκαν και εισήχθησαν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να τους/τις ευχηθώ να έχουν μια όμορφη ενδιαφέρουσα και παραγωγική φοιτητική πορεία. Το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας θα στηρίξει κάθε τους προσπάθεια».

Προηγούμενο άρθροΤέταρτη η Θεσσαλία σε τροχονομικές παραβάσεις
Επόμενο άρθροΜύκονος: Γάμος για τη Νεσχάν Μουλαζίμ που έλαμπε από ευτυχία – Οι εικόνες που σαρώνουν το διαδίκτυο