Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, 20:20

Το φιλικό Πανιώνιος – Παναχαϊκή δεν τελείωσε ποτέ, διότι στο 57′, σύμφωνα με τους Πατρινούς, υπήρξε ένταση, ξύλο και τελικά, γενική σύρραξη με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί οριστικά!

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 2-0 υπέρ του Πανιωνίου, όλα ξεκίνησαν στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τσακμάκη να ρίχνει αγκωνιά στον Μπρέγκου, αλλά στο β’ μέρος τα πράγματα ξέφυγαν.

Βάσει των όσων διαρρέονται από την πλευρά κυρίως των Πατρινών, στο 55′, ο πάγκος της Παναχαϊκής διαμαρτυρήθηκε έντονα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καρακλάιτς. Και στο 57′, βάσει των αντιπάλων, άναψαν, τα αίματα για τα καλά, καθώς ήταν η σειρά του Μαυροβούνιου να προβεί σε μία άσχημη ενέργεια. Ο παίκτης της Παναχαϊκής, αφού έκανε φάουλ στον Διονέλλη, έπιασε από τον λαιμό τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου και δεν χρειάστηκε ως φαίνεται πολύ βάσει των όσων υποστηρίζουν οι της Παναχαϊκής, για να ακολουθήσει πανικός…

Τα μπουκάλια έπεσαν βροχή. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος τα έβαλε με την εξέδρα, την ώρα που μέσα στο γήπεδο αρκετοί παίκτες είχαν πιαστεί στα χέρια. Τελικά, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής πήραν γρήγορα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Παναχαϊκή στα social media: «Οπαδοί του Πανιώνιου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο επιτέθηκαν στην αποστολή της Παναχαϊκής και σε όποιον φορούσε τα χρώματα της ομάδας».

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, 20:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Οικονόμου για Ράλι Ακρόπολις: Η Φθιώτιδα φιλοξενεί μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας
Επόμενο άρθροΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες