Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022, 13:58

Ημέρα γιορτής είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Μαρσέλο, ο οποίος θα παρουσιαστεί το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε… ισπανικά πρότυπα (20:45, Cosmote Sport 1).

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες θα αφιχθεί στη χώρα μας το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) και στη συνέχεια θα γνωρίσει το νέο του σύλλογο και τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε μία γιορτή που θα ακολουθήσει στο Φάληρο. Στις 20:45 θα γίνει η υποδοχή του Μαρσέλο, ο οποίος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα μπροστά στο κοινό.

Να σημειωθεί ότι η ώρα άφιξης του Βραζιλιάνου στο «Ελ. Βενιζέλος» δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα με το τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δεν αποκλείεται ο σούπερ Βραζιλιάνος να είναι ήδη στην Ελλάδα.

Πάντως, η υποδοχή στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνει ένα τέταρτο νωρίτερα απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί με τον Ολυμπιακό να αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα».

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αύριο στις 20:45!

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου από τις εισόδους στις θύρες 33-35 και από τις θύρες 24-25 (από την μεριά του ηλεκτρικού) για να καθίσουν στις θύρες 28-30, ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας vvip και vip εισέρχονται κανονικά από τις θύρες τους.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:45».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022, 14:05

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧάρις Αλεξίου: Όταν έφυγε η μάνα μου εγώ έκλαιγα με ένα χαμόγελο για να μη με καταλάβουν
Επόμενο άρθροΟι φόβοι για την εγκληματικότητα και οι περιπολίες