Ένας 36χρονος πέταξε από το μηχανάκι την μητέρα του παιδιού του γιατί άργησε στο ραντεβού, όπου θα του έδινε τα 20 ευρώ που του όφειλε.  Ο 36χρονος και η 26χρονη που διαμένουν πλέον ξεχωριστά, αλληλομηνύθηκαν. Η 26χρονη κατήγγειλε ότι  το απόγευμα του Σαββάτου , ενώ βρίσκονταν στη Νέα Ιωνία συνάντησε τον πρώην σύντροφό της και  ενώ εκείνη ήταν πάνω στο μηχανάκι την κλώτσησε, την πέταξε κάτω και τη χτύπησε. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η νεαρή άργησε στο ραντεβού τους και μετά τον συνάντησε τυχαία στον δρόμο, σε έξαλλη κατάσταση.  Μήνυση σε βάρος της υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα κατέθεσε και ο 36χρονος.

Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη βία, απειλή και εξύβριση, ενώ ο 36χρονος που οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί  ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.

Μετά την αναβολή του αυτοφώρου, το δικαστήριο διατήρησε την κράτησή του και ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια.

Προηγούμενο άρθροΛαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ με παρακολουθούσε όταν ήμουν υπουργός Ενέργειας
Επόμενο άρθροΑλμυρός: Γρονθοκόπησε τον πατέρα του – Έσκισε την μπλούζα αστυνομικού