Στο θέμα των παρακολουθήσεων μέσω……..”επισυνδέσεων”, αναφέρθηκε σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, που βρέθηκε στο Βόλο με την κόρη του Ζωή Κωνταντοπούλου, με την ιδιότητα του νομικού και της υπεράσπισης μιας 47χρονης Βολιώτισσας και μητέρας δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των υποκλοπών, ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε:
”Είναι μία υπόθεση που προσβάλει τη συνταγματική νομιμότητα, ακυρώνει τις εγγυήσεις για τη λειτουργία ενός κράτους δικαίου και ουσιαστικά μετατρέπει την ελληνική κοινωνία αλλά και το δημόσιο βίο της χώρας σε ένα πεδίο όπου δρουν ανεξέλεγκτα οι μεγάλοι και μικροί αδελφοί, εκείνοι οι οποίοι θέλουν αντί για τη δημοκρατική διαφάνεια και τις εγγυήσεις των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών να επικρατεί η αυταρχική βούληση μίας αντιδημοκρατικής νοοτροπίας”.

Από την πλευρά της η πρόεδρος της ”Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:
”Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να σταματήσει να υποκρίνεται ότι δεν γνώριζε και ότι η διαδικασία αυτή είναι νόμιμη. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ήταν μία παράνομη διαδικασία την οποία ο ίδιος διέταξε και προφανέστατα όχι μόνο στην περίπτωση Ανδρουλάκη. Ο κ. Δημητριάδης θα πρέπει να κληθεί και να καταθέσει στην Επιτροπή όπως και ο κ. Μητσοτάκης. Ο κ. Κοντολέων θα πρέπει να κληθεί και να καταθέσει στην Επιτροπή, όπως θα πρέπει να κληθούν και να καταθέσουν στην Επιτροπή και οι προγενέστεροι και προκάτοχοι τους και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ρουμπάτης και ο κ. Ανδρουλάκης για τα ζητήματα που είναι υπό έρευνα. Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με αυτή τη σύνθεση δεν θα τα διερευνήσει όλα, σίγουρα δεν θα καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους και σίγουρα θα λειτουργήσει με τους αναμενόμενους ισορροπισμούς που τους έχουμε βιώσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις όπως στις υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ και της Siemens”.

Η ”Πλεύση Ελευθερίας” θα συμμετέχει στις επόμενες εκλογές κανονικά, τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Προηγούμενο άρθροΝίκαια: «Είμαι αθώα» – Τι λέει η νοσηλεύτρια για το μωρό που γεννήθηκε νεκρό
Επόμενο άρθρο«Η αναγέννηση του Μαρσέλο που ανακτά στην Ελλάδα το αίσθημα του μεγαλείου»