Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022, 18:21

Η Τουρκία ολοκλήρωσε ως 2η του 1ου ομίλου την παρουσία της στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ 2022, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της, Εργκίν Αταμάν, ν’ αποκαλύπτει πως ο Σέιν Λάρκιν αντιμετωπίζει εδώ και καιρό τραυματισμό στο δάχτυλο, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την πρώτη του ομίλου Ισπανία.

Ο Αταμάν εξήγησε πως ο Λάρκιν θα ταξιδέψει με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Κωνσταντινούπολη απόψε για να υποβληθεί αύριο, Πέμπτη (8/9) σε μαγνητική τομογραφία, αλλά τόνισε πως θα είναι διαθέσιμος για τα νοκ άουτ ματς στο Βερολίνο.

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε για τον τραυματισμό του γκαρντ της Αναντολού Εφές Σέιν Λάρκιν: «Ο Σέιν Λάρκιν έχει σοβαρό πρόβλημα με το δάχτυλό του. Θα μεταβεί απευθείας στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικό αεροπλάνο απόψε. Θα ελέγξουμε την κατάστασή του, αφού υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εκεί. Ο Λάρκιν θα παίξει στα νοκ άουτ στο Βερολίνο, αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα από την αρχή. Παρά τη θεραπεία, δεν βελτιώνεται. Έχει εμμονή με αυτό, δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του. Έχει αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα. Θα εξεταστεί νωρίς αύριο το πρωί».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022, 18:22

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροMilliyet: Η Τουρκία μπορεί να προσφύγει σε Διεθνές Δικαστήριο εναντίον της Ελλάδας για αποζημιώσεις
Επόμενο άρθροAppodixi: Αμοιβή για όσους εντοπίζουν και «καρφώνουν» στην ΑΑΔΕ επιχειρήσεις που εκδίδουν «μαϊμού» αποδείξεις