Ο δήμαρχος Βόλου, συνοδευόμενος από συνεργάτη του και τον αδερφό του ενεπλάκη σε καυγά στη μέση του δρόμου, στην Αθήνα. Για το θλιβερό περιστατικό, ο κ. Μπέος έγραψε στο facebook:

”Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Δήμαρχος Βόλου ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή κατανάλωση και δεν με αγγίζουν”.

Ο άγνωστος που φορούσε κράνος φέρεται να προκάλεσε το Δήμαρχο και τον αδερφό του βρίζοντας. Οι δυο πλευρές ήρθαν στα…..χέρια και το επεισόδιο έληξε με τη φυγή του κρανοφόρου από τον τόπο της συμπλοκής……..

Προηγούμενο άρθροΡίο Αντίρριο: Δύο γυναίκες σώθηκαν από ferry boat – Παρασύρθηκαν από θαλάσσια ρεύματα
Επόμενο άρθροΝέα προβοκάτσια της Τουρκίας – «Έστησαν» επεισόδιο με το Λιμενικό ανοιχτά της Τενέδου