Την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και την κατασκευή νέων διακλαδώσεων στη Δημοτική Ενότητα Αγριάς, συνολικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ δρομολογεί η ΔΕΥΑΜΒ, καθώς προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου.
Το τεχνικό αντικείμενο στο οποίο αναφέρεται η μελέτη του έργου είναι:
– Η επέκταση του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δ.Ε. Αγριάς Δήμου Βόλου, προκειμένου να κατασκευασθούν αναμονές σύνδεσης.
– Η κατασκευή διακλαδώσεων, είτε στο νεοκατασκευαζόμενο είτε στο υφιστάμενο δίκτυο ακαθάρτων, προκειμένου να συνδεθούν τα ακίνητα, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν καταθέσει σχετική αίτηση, με το κεντρικό δίκτυο ακαθάρτων.
– Η αντικατάσταση υφιστάμενου φρεατίου ΡΕ, βάθους 6 μ, στην περιοχή του Αντλιοστασίου Α2.
– Οι αποκαταστάσεις των οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων.
Ειδικότερα, στο τεχνικό αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η κατασκευή επέκτασης δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στις οδούς Αριστοτέλη, Κανάρη, Όμπιλιτς, Καραμάνη, Αγ. Λαυρεντίου, Αθ. Διάκου, Μιαούλη, και Φωτοπούλου.
Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η Τρίτη 4η Οκτωβρίου. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 11/10, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 10 μήνες. Χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι 12 μήνες. Να αναφερθεί ότι το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΜΒ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΔήμος Πεντέλης: Στόχος η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος