Εργαστήριο μαγειρικής είναι το επόμενο θέμα στο πλαίσιο των δράσεων του OpenUpUth, στον χώρο του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίο του Αρεως.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν πάγκο εργασίας, κοπής, δοκιμής και απόλαυσης, το κοινό τραπέζι εναπόθεσης και διαχείρισης υλικών και στρατηγικών. Στη συνέχεια το εργαστήριο καλεί τους συμμετέχοντες να εκτελέσουν συνταγές μαγειρικής με υλικά που έχουν στη διάθεσή τους και να συμβάλλουν σε μια σειρά συζητήσεων με καλεσμένους για καίρια ζητήματα σύγχρονου προβληματισμού που αφορούν την τροφή όπως, η διαχείριση υλικών, οι διατροφικές συνήθειες, το ενεργειακό αποτύπωμα.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα OpenUp.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι κατεβάζουν τη φόρμα που θα βρουν στο link: https://drive.google.com/file/d/1wuTl4MKVd8VYmv1c50qY9Yx9Iojg6OtL/view?usp=sharing, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και τη στέλνουν στο [email protected] έως 19 Σεπτεμβρίου.

Όριο συμμετοχών: 25 άτομα.

Συντονισμός: Σουμέλα Μακανίκα

Σύμβουλοι: Ζήσης Κοτιώνης, Φοίβη Γιαννίση, Αλέξανδρος Ψυχούλης.

Προηγούμενο άρθροΒασίλισσα Ελισάβετ: Τι έγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΗμερίδα για τη δεοντολογία στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στον Βόλο