Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα Νίκη Βόλου στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Η Λάρισα άνοιξε το σκορ στο 14’ όταν ο Μιλτιάδης έκανε σέντρα από δεξιά στο σημείο του πέναλτι κι ο Κώστας Παπαγεωργίου με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό ”γάμμα” της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα Μπάγιτς.

Στο 19′ η Λάρισα διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ για δεύτερη φορά τον Κώστα Παπαγεωργίου. Η φάση ξεκίνησε από βαθύ γέμισμα του Ηλιάδη από το χώρο του κέντρου, με τους αμυντικούς της Νίκης Βόλου να σταματάνε θεωρώντας ότι ο μετέπειτα σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά η σημαία του α’ βοηθού δεν σηκώθηκε, με αποτέλεσμα ο Κ. Παπαγεωργίου με ψύχραιμο πλασέ να γράψει το 0-2.

Η Νίκη είχε ευκαιρίες και στα δυο ημίχρονα, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 65’ του αγώνα μερικοί ανεγκέφαλοι οπαδοί της Νίκης, χωρίς αφορμή, έριξαν κροτίδες και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς των ΜΑΤ και για περισσότερο από δέκα λεπτά επικράτησε αναστάτωση στην κερκίδα.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Τοπαλίδης (84’ Τόλιας), Αναστασίου (46’ Δημητρίου), Γρομητσάρης (Λογαράς), Ανδρέου (46’ Δεληζήσης), Κυριακίδης (61’ Μέτσε), Παναγιωτίδης (61’ Κριμιτζάς), Γαβριηλίδης (46’ Τσουκαλάς-79’ Μπάλας), Κάσσος (Ολαϊθόλα), Μιράντα (46’ Μορέιρα), Ροχάνο (46’ Σιαφά-75’ Τζιώρας).

ΑΕ Λάρισας (Κ. Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (46’ Σουλούκος), Παπαγεωργίου Αθ. (46’ Καλουτσικίδης), Κοζομού (78’ Μαϊδανός), Ηλιάδης (78’ Γκοτζαμανίδης), Μαξιμένκο (78’ Γωγουβίτης), Θωμαΐδης (72’), Παπαγεωργίου Κ., Μιλτιάδης (46’ Πλέγας-78’ Γλυνός), Κούστα (46’ Όγκμποε), Πεντρόζο (72’ Μαυρίας), Τσουμάνης (46’ Νικολιάς).

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ: «Είμαστε εδώ για όλους αυτούς που θέλουν πίσω την περηφάνεια τους»
Επόμενο άρθροΦιλική ήττα με 89-83 για τον Παναθηναϊκό από τη νεοφώτιστη Καρδίτσα