Τι έπαθαν Νίκος Παππάς και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Tον «μπελά» τους (ας το ονομάσω έτσι) βρήκαν χθες το μεσημέρι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που αποφάσισαν να κατέβουν στο πεζοδρόμιο (σ.σ. συνοδεία αστυνομικού φυσικά) για να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους των μέσων μαζικής μεταφοράς. Δεν έφτασαν βέβαια μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών, στην οδό Νίκης, αλλά έμειναν λίγο πιο πίσω στη διασταύρωση με την Ερμού.

Κι ενώ συζητούσαν με 5-6 δικούς τους εμφανίζεται από το πουθενά ο «Γιώργης ο κομπολογάς». Δεν είναι σίγουρο ότι αυτόν τον – κατά τα άλλα συμπαθέστατο – ηλικιωμένο που μπαίνει στις περισσότερες πορείες και πουλάει κομπολόγια, τον αναγνώρισαν οι δύο βουλευτές επειδή τον είδαν στο «πηγαδάκι» αλλά δεν είπαν τίποτα.

Αντιθέτως, τους είπε εκείνος. Για την ακρίβεια τους τα… «έσουρνε» κανονικά με αποτέλεσμα σε 2-3 λεπτά Παππάς και Ξενογιαννακοπούλου να αποχωρήσουν, αφού εκτός των άλλων, υπήρχαν κοντά τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφοι κτλ. Όσοι ζουν την καθημερινότητα του κέντρου, ξέρουν ότι ο Γιώργης είναι απολύτως ενημερωμένος, γνωρίζει τους βουλευτές και δεν μπερδεύεται όταν είναι κριτικάρει κάποιον. Το κάνει φωνάζοντας παράλληλα τα ονοματεπώνυμα τους, για να μη νομίζουν ότι τα ‘χει χάσει τελείως.

Πηγή: Βηματοδότης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπό τον Παγασητικό ξεκινάει η στρατιωτική άσκηση «ΑΡΓΩ 2022»
Επόμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο Ηρώδειο