Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 21:14

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό (Τετάρτη 28/9) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Παιχνίδι στο οποίο υπολογίζεται ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του. Τα προβλήματα, ωστόσο, δε λείπουν για τον Άλαν Πάρντιου που συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Βόλο (Κυριακή 2/10, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός προπονήσεων έμεινε σήμερα ο Μπράιαν Νταμπό, λόγω ίωσης. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τσεχίας, εξετάστηκε από τον γιατρό του Άρη, Νίκο Ξυλούρη, και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, καθώς επιβεβαιώθηκε η διάγνωση των Τσέχων για θλάση β’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Κάτι που σημαίνει πως ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. Επιπλέον, ο Σεϊκ Ντουκουρέ μετέβη σήμερα στην Ισπανία, προκειμένου να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατο.

Την Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 21:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκία κατά Ελλάδας: «Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε είδους νόμιμες μεθόδους για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
Επόμενο άρθροΚατερίνα Σακελλαροπούλου: Να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία απέναντι στις οπισθοδρομικές και αντιδραστικές φωνές