Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 22:06

Aυξάνονται αντί να μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να πονοκεφαλιάζουν ιδίως με τις απώλειες που έχουν στο κέντρο της άμυνάς τους.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Παναγιώτη Ρέτσου, που θα τον κρατήσει στα… πιτς για δύο εβδομάδες, άτυχος στάθηκε στη σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών και ο Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός τραυματίστηκε στο πόδι και από την Πέμπτη (29/9) θα φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει.

Πάντως θεωρείται αρκετά δύσκολο ο Μπα να προλάβει το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο, για το οποίο ο Μίτσελ έχει ετοιμοπόλεμους δύο στόπερ, τον Παπέ Αμπού Σισέ και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρίτη λύση πίσω από τους δύο προαναφερθέντες οπισθοφύλακες είναι ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος μπορεί να αλλάξει θέση και από τον χώρο του κέντρου να μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 22:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκπαιδευτικό σεμινάριο ελαιολάδου από το Επιμελητήριο Μαγνησίας με θέμα: «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ»
Επόμενο άρθροΚινητή μονάδα μαστογραφίας στα νησιά των Βορείων Σποράδων Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ Χρήστο Μπουκώρο