Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 18:52

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, επικοινώνησε και πάλι με τον Δημήτρη Μελισαννίδη, προκειμένου να του εκφράσει την πρόθεσή του να παραβρεθεί στα εγκαίνια της «Opap Arena».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ θέλει να δώσει ο ίδιος το παρών στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ένωσης, να τιμήσει το σπουδαίο έργο και ψάχνει φόρμουλα, προκειμένου να λύσει το προσωπικό του ζήτημα.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται σαφές ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει πραγματικά να βρεθεί στα εγκαίνια του σπουδαίου αυτού έργου, όντας μάλιστα ο πρώτος από τους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων που εκφράζει αυτή την πρόθεση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα και την περίοδο που η ΑΕΚ ήταν σε δύσκολη κατάσταση ο Παναθηναϊκός είχε δείξει σεβασμό τόσο προς τον κόσμο της Ένωσης όσο και φυσικά προς το μέγεθος του συλλόγου αυτού.

Όσον αφορά το νέο γήπεδο, ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί ότι είναι ένα πολύ σημαντικό έργο που θα βοηθήσει και στο να πάει γενικότερα ένα βήμα μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, προκειμένου να φτιάξει και το τριφύλλι το νέου του γήπεδο στο Βοτανικό.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, 18:58

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκάρ: Με τη ναυμαχία της Πρέβεζας το 1538 εδραιώθηκε η τουρκική κυριαρχία στη Μεσόγειο
Επόμενο άρθρο«Μαζί για το Παιδί»: Εγκαίνια ξενώνα Ιρίνα από τη Δόμνα Μιχαηλίδου για τα παιδιά και τις μητέρες από την Ουκρανία