Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022, 23:25

Το… τρένο του Παναθηναϊκού δεν έκανε στάση ούτε στην Τούμπα. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, μολονότι βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΟΚ κατάφερε με δύο γκολ του Αϊτόρ στο  δεύτερο ημίχρονο να επικρατήσει την Κυριακή με 2-1 του «δικεφάλου» του Βορρά, κάνοντας το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Ολιβέιρα, με τον Ισπανό να ισοφαρίζει στο 51’, κάνοντας μόλις του την ολική ανατροπή στο 73’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αναλυτικά σε λίγο…

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΪΡΑ


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΪΤΟΡ


ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΑΪΤΟΡ


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2


Γκολ: 18′ Ολιβέιρα (ΠΑΟΚ), 51′, 73′  Αϊτόρ (Παναθηναϊκός)


Κίτρινες: Ολιβέιρα (ΠΑΟΚ), Κοτάρσκι  (ΠΑΟΚ), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Χουάνκαρ (Παναθηναϊκός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Λύρατζης (86′ Κωνσταντέλιας), Βιεϊρίνια (76′ Τσαούσης), Κούρτιτς (86′ Γκορντεζιάνι), Ντάντας (76′ Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (56′ λ.τ. Μπίσεσβαρ)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πέρεθ, Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Σπόραρ (86′ Ιωαννίδης)

Aξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ όσο και αυτοί του Παναθηναϊκού πήγαν μπροστά από τη Θύρα 4  και κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων του δικεφάλου του Βορρά, που έχασαν τη ζωή τους πριν από 23 χρόνια στο τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή. 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπό τη «φούσκα του Χρηματιστηρίου» στα «μαύρα ταμεία» της Siemens – Μεγάλα σκάνδαλα… χωρίς ενόχους
Επόμενο άρθροΟΠΕΚ+: Σχεδιάζει η μείωση της παραγωγής να ξεπεράσει το 1 εκατ. βαρέλια την ημέρα