­
­

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Στέλιου Κούλογλου στο tvxs.gr ότι οι Γ. Λαβράνος και Φ. Μπίτζιος βρίσκονται πίσω από την εταιρεία του predator, η οποία έχει υπογράψει απόρρητες συμβάσεις με το επιτελικό ”(παρα)κράτος Μητσοτάκη”, έρχεται να ενισχύσει τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 ο πρόεδρος της «Ελληνικής Ανατροπής», Πάρις Κουρτζίδης, επικαλούμενος ως μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος εν ενεργεία ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.
Να σημειωθεί ότι στην επίμαχη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής δηλώνεται ”η ύπαρξη ενδείξεων και αποδείξεων για υποκλοπές και φυσικές παρακολουθήσεις, ακόμη και του ιδίου αλλά και του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα, όπως και αυτές των Ανδρουλάκη – Κουκάκη, που ως στόχο τους, δεν είχαν την ασφάλεια του κράτους, αλλά το πολιτικό και οικονομικό όφελος των μελών παρακρατικής εγκληματικής οργάνωσης, μέσω της εκμαίευσης στοιχείων και πληροφοριών για την εκβίαση πολιτικών και επιχειρηματιών.
Την ίδια ώρα, κατά την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή αποκάλυψε ότι γνωρίζει πως έχουν παρακολουθηθεί και πρώην πρωθυπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ”!
Ως εκ τούτου, ο κ. Πάρις Κουρτζίδης αναμένεται να προχωρήσει σε συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά περί σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης που κατευθυνόταν από το επιτελικό παρακράτος Μητσοτάκη.
Η Ελληνική Ανατροπή επισημαίνει για μία ακόμη φορά ότι, ”ο εισαγγελέας Αρείου Πάγου δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από διατάξεις, όπως κρύβεται το παρακράτος Μητσοτάκη πίσω από το δήθεν απόρρητο!
Είναι επιβεβλημένη ανάγκη ο κ. Ισίδωρος Ντογιάκος να ζητήσει από τον προϊστάμενο Πρωτοδικών Αθηνών να διεξάγει κατεπείγουσα έρευνα για συγκεκριμένα κακουργήματα που πλήττουν την ομαλή λειτουργία του κράτους, το δημοκρατικό πολίτευμα και το εθνικό και δημόσιο συμφέρον!
Είναι δε αδιανόητο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, προκειμένου να συγκαλύψει την υπόθεση, θέλοντας να αποφύγει να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και τον ελληνικό λαό, να ζητά από νταβατζήδες να παραγγέλνουν, να πληρώνουν και να προβάλλουν στημένες δημοσκοπήσεις, δημιουργώντας συνενόχους στη συγκάλυψη”.
Η Ελληνική Ανατροπή δεν θέλει να δεχτεί ότι η Δικαιοσύνη δέχεται παρεμβάσεις και πιέσεις για να μην κάνει το χρέος της.

 

Το επιτελικό παρακράτος της ΝΔ του Μητσοτάκη και του “σημιτιστάν”, όπως και τα ΜΜΕ και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων των ολιγαρχών – νταβατζήδων, όφειλαν να γνωρίζουν ότι, η τήρηση της νομιμότητας, το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία δεν μπαίνουν ως ερωτήματα ούτε σε δημοσκοπήσεις, ούτε καν σε δημοψηφίσματα. Αυτά λύθηκαν το ’74 επί Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Προηγούμενο άρθροΠάνος Αργιανίδης: Στη ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαϊτειου για δεύτερη εβδομάδα
Επόμενο άρθροΠροχωρά σε σύμβαση η ενεργειακή αναβάθμιση του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας με χρηματοδότηση 1,3 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014- 2020