Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, αναφερόμενος στα 48 χρόνια της γαλάζιας παράταξης, ως την παράταξη όλων των Ελλήνων που στοχεύουν μπροστά, κάνοντας απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου και περιγράφοντας τις προκλήσεις που υπάρχουν απέναντι στην ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις.

«Θέλουμε να συνδέσουμε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. «Η 48χρονη ΝΔ εκφράζει στις μέρες μας το κοινωνικό ρεύμα όπου ο πατριωτισμός της ευθύνης συναντά τον εκσυγχρονισμό της προόδου».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις προκλήσεις της διακυβέρνησης τα τελευταία χρόνια αλλά και στα νέα εμπόδια που φέρνει η ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία. «Καμιά κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε τόσες δυσκολίες σε τόσα λίγα χρόνια».

«Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη στην Ευρώπη, στη μείωση της ανεργίας, και στηρίζουμε όσο μπορούμε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις», ανέφερε ακόμα ο πρωθυπουργός που στη συνέχεια ευχαρίστησε τους βουλευτές της ΝΔ για το έργο τους τα τελευταία χρόνια.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη σπουδαία δουλειά που κάνετε. Επεξεργαστήκατε και ψηφίσατε 330 νομοσχέδια. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν πάνω από 6.000 ομιλίες στην Ολομέλεια και τις ειδικές επιτροπές της Βουλής

Επιδείξετε προσήλωση στον κανονισμό της Βουλής με διάθεση για εποικοδομητική κριτική , με σεβασμό στις άλλες κοινοβουλευτικές δυνάμεις, με διάθεση για συναινέσεις».

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟμαδικός βιασμός 21χρονης στα Χανιά: Το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης
Επόμενο άρθροΑυξήσεις σε προϊόντα πρώτης ανάγκης από τον Οκτώβρη – Ανατιμήσεις σε αβγά, λάδι και κονσέρβες