Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, 06:50

Προτείνει ο General

Πρεμιέρα με… αναποδιές για την στήλη. Στο κουπόνι του Σαββάτου ο άσος της Νιούκαστλ πέρασε.. αέρα μετά το εμφατικό 5-1 απέναντι στην Μπρέντφορντ, όμως ο Ιωνικός με δύο δοκάρια στο ματς και έχοντας καλύτερη απόδοση έμεινε στο 1-1 με τη Λαμία. Στο ντέρμπι της Ιταλίας η Μίλαν πήρε τη νίκη, όμως η Γιουβέντους δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Έτσι, ο άσος πέρασε, όμως το goal goal δεν επιβεβαιώθηκε.

Για την Κυριακή, το βασικό σημείο είναι ο άσος της Γουέστ Χαμ στο ματς με τη Φούλαμ. Τα «σφυριά» παρότι δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα είναι μία καλή ομάδα και σύντομα θα επιστρέψουν στα υψηλότερα στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Επί της ουσίας η Γούεστ Χαμ πληρώνει για την ώρα το δύσκολο πρόγραμμα και τη μόλις μία ήττα στην έδρα της. Η επανάκαμψη θα γίνει με ορμητήριο το «σπίτι» της και το ματς με τη Φούλαμ προσφέρεται ως μία καλή ευκαιρία. Η Φούλαμ που σκοράρει και δέχεται αρκετά γκολ έχει ήδη μαζέψει 11 βαθμούς με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ωστόσο εκτός έδρας χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Ο άσος σε αποδόσεις κοντά στο 1,75 φαντάζει μία καλή επιλογή.

Για τα εγχώρια παιχνίδια ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Λεβαδειακό, που επέστρεψε στη Super League. Παρά το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» φέτος δεν βάζει πολλά γκολ στη Βοιωτία μπορεί να πάρει τη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ενώ επιθετικά είναι αρκετά ακίνδυνοι. Το διπλό παίζει σε αποδόσεις κοντά στο 1,75.

Κλείνοντας θα παίξουμε δύο ματς από την Ιταλία. Η νεοφώτιστη Μόντσα υποδέχεται τη Σπέτσια σε ένα ανοικτό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ κακή αρχή, ωστόσο μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους βρίσκονται σε φόρμα και φιλοδοξούν μετά την επικράτηση και απέναντι στη Σαμπντόρια, να φτάσουν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους. Στόχος τους είναι η παραμονή και έτσι τα εντός έδρας ματς θα είναι καθοριστικά στη μάχη που θα δώσουν. Η Σπέτσια, που επίσης στοχεύει στην παραμονή εκτός έδρας μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα έχει δεχθεί 10 γκολ, χωρίς να σκοράρει. Βέβαια, έχει παίξει κατά σειρά με Ίντερ, Γιουβέντους, Νάπολι και Λάτσιο. Ματς, που δεν μπορούν να μας δώσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για την συμπεριφορά της μακριά από το γήπεδό της, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Ο άσος στο 1,9 αξίζει το ρίσκο.

Τέλος, η αγαπημένη Αταλάντα είναι μία ομάδα που και φέτος εκτός έδρας κερδίζει πιο εύκολα από ότι εντός. Κοντράρεται με την Ουντινέζει στο «Φρίουλι» σε ένα μεγάλο ματς, καθώς και οι γηπεδούχοι φέτος δείχνουν χαρακτήρα και μετρούν 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Εντός έδρας η Ουντινέζε δεν έχει χάσει ακόμα, ενώ αγνοεί την ήττα από τα μέσα Αυγούστου! To «Χ» στο ματς έχει αξία και πιθανότητες, ωστόσο θα ποντάρουμε το 2 με απόδοση κοντά στο 2,7! Η Ουντινέζε δεν θα συνεχίσει όλη τη σεζόν σε αυτά τα στάνταρ, ενώ αντίθετα η Αταλάντα έχει αποδείξει από πέρσι ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και θα κυνηγήσει φέτος Νάπολι και Μίλαν…

Άρα, έχουμε Γουέστ Χαμ – Φούλαμ 1 (1,75), Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 2 (1,75), Μόντσα – Σπέτσια 1 (1,90) και Ουντινέζε – Αταλάντα 2 (2,75)!

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022
Επόμενο άρθροΟ φόβος του Μαξίμου: Η αγωνία των πολιτών να μην μετατραπεί σε «τυφλή διαμαρτυρία»