Ο Ντουέιν Τζόνσον ή κατά κόσμον «The Rock» δήλωσε ότι το θέμα πιθανής υποψηφιότητάς του για την Προεδρία των ΗΠΑ δεν είναι αυτήν τη στιγμή «υπό συζήτηση». Ενώ παλαιότερα είχε εκφράσει ενδιαφέρον για το ανώτατο αξίωμα του έθνους, ο ηθοποιός, παραγωγός και πρώην επαγγελματίας αθλητής της πάλης λέει τώρα ότι θα προτιμούσε να επικεντρωθεί στο «στα καθήκοντα του μπαμπά».

Ο Ντουέιν Τζόνσον είχε αναφέρει το 2016 για πρώτη φορά το ενδεχόμενο διεκδίκησης της Προεδρίας των ΗΠΑ. Αρχικά είχε πει ότι «δεν θα το απέκλειε», ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα το 2020. Την ίδια χρονιά, ωστόσο, ο «The Rock» απέρριψε το ενδεχόμενο.

Η συζήτηση για μια πιθανή υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές αναζωπυρώθηκε το 2021, με τον Τζόνσον να λέει ότι εξακολουθεί να εξετάζει την πιθανότητα υποψηφιότητας για την Προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα, σε δημοσκόπηση αποκαλύφθηκε ότι το 46% των Αμερικανών θα τον ψήφιζε.

«Δεν νομίζω ότι οι Ιδρυτές Πατέρες θα ήθελαν έναν άντρα ύψους 1.93, φαλακρό, με τατουάζ, κατά το ήμισυ μαύρο και κατά το άλλο ήμισυ Σαμόα, που πίνει τεκίλα, οδηγεί φορτηγό, να μπαίνει στο κλαμπ τους, αλλά αν συμβεί ποτέ θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω εσάς, τους ανθρώπους» έγραψε τότε σε ανάρτησή του.

«Έχω αυτόν τον στόχο να ενώσω τη χώρα μας και επίσης αισθάνομαι ότι αν αυτό θέλει ο κόσμος, τότε θα το κάνω», σημείωσε.

Ωστόσο, σε νέα συνέντευξή του, ο Τζόνσον ανέφερε ότι η διεκδίκηση της Προεδρίας είναι αυτήν τη στιγμή «εκτός συζήτησης».

«Αγαπώ τη χώρα μας και όλους όσους βρίσκονται σε αυτήν. Μου αρέσει επίσης να είμαι μπαμπάς. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Να είμαι πατέρας, πρώτα από όλα, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο στη ζωή των παιδιών μου».

To άρθρο Ντουέιν Τζόνσον: Προτιμώ τον ρόλο του μπαμπά από τον ρόλο του Προέδρου των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝηπιαγωγείο κόσμημα στο Δήμο Ηρακλείου
Επόμενο άρθρο«Παρατηρούνται αρκετά “ανθρώπινα λάθη” εναντίον μας»