Προτείνει ο Ba-bet-o…

Καλησπέρα σας…

Ένα παιχνίδι «do or die» θα κληθεί να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες δοκιμάζονται στην έδρα της Καραμπάγκ, μία μόλις εβδομάδα μετά την εντός έδρας συντριβή (0-3) από τους Αζέρους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» στο αποψινό ματς έχουν αποκλειστικά στόχο τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να μην χάσουν και την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa Conference League.

Η μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας είναι απογοητευτική, σε μία χρονιά καταστροφική για τη χώρα μας, σε ό,τι αφορά στην παρουσία των ομάδων της, που έχει άμεσο αντίκτυπο στο πλασάρισμά της στη βαθμολογία της UEFA.

Σε αυτό το ματς δεν θα επιλέξουμε κάποιο σημείο αλλά θα πάμε με την επιλογή του Goal Goal.

Κι αυτό γιατί πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να πετύχει το πρώτο του γκολ στους φετινούς ομίλους του Europa League (σ.σ.: αυτό απέναντι στη Ναντ προήλθε από αυτογκόλ), θεωρώντας όμως αρκετά πιθανό να παραβιαστεί η εστία του, δεδομένου ότι αμυντικά αντιμετωπίζει αρκετά και σημαντικά προβλήματα την εφετινή περίοδο.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Αλκμάαρ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Οι Ολλανδοί σκοράρουν κατά ριπάς, έχοντας πετύχει οκτώ γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στη διοργάνωση, στα οποία μετρούν ισάριθμες νίκες.

Στο προηγούμενο ματς με τους Κύπριους επικράτησαν με 3-2 και φρονούμε ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερο από ένα γκολ και στο αποψινό ματς.

Άλλωστε οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί έξι τέρματα στα τελευταία δύο παιχνίδια τους, στα οποία ηττήθηκαν, με αποτέλεσμα να μετρούν μέχρι στιγμής μόλις έναν βαθμό στον όμιλο, τον οποίο κατέκτησαν στην πρεμιέρα κόντρα στην Βαντούζ.

Η τριάδα μας θα κλείσει με μία επιλογή που σχετίζεται επίσης με τα γκολ. Η Μπόντο Γκλιμτ υποδέχεται την Άρσεναλ στη Νορβηγία, με την επιλογή μας σε αυτό το ματς να είναι το Over 2,5.

Κι αυτό γιατί τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι «κανονιέρηδες» μπορούν να σκοράρουν με ευκολία, καθώς αμφότερες είναι φύσει επιθετικές ομάδες.

 Η τριάδα…

867. Καραμπάγκ-Ολυμπιακός Goal Goal (1.85)

869. Μπόντο Γκλιμτ-Άρσεναλ Over 2.5 (1.52)

875. Απόλλων Λεμεσού-Αλκμάαρ Over 1.5 γκολ Αλκμάαρ (1.95)

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροWagatha Christie: Η νέα σειρά για την υπόθεση που σόκαρε τη Βρετανία
Επόμενο άρθροΚτηνοτρόφοι: Οδεύουν προς κλείσιμο κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις