Ακάλυπτη ήταν η βάρδια στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου όταν κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του49χρονου Παναγιώτη Τσίγκρα, που κατέρρευσε χθες το πρωί έξω από το σπίτι του και «έσβησε» λίγη ώρα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι, στο Ριζόμυλο. Μέλη της οικογένειάς του κάλεσαν αμέσως το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όμως δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου να μεταβεί στο Ριζόμυλο, καθώς ο οδηγός της βραδινής βάρδιας είχε σχολάσει στις 7 το πρωί και η επόμενη βάρδια ήταν ακάλυπτη. Μέχρι να φτάσει η μονάδα του ΕΚΑΒ από τον Βόλο, μετέβη στο σπίτι γιατρός που προσπάθησε με τη μέθοδο ΚΑΡΠΑ να κρατήσει στη ζωή τον 49χρονο. Η προσπάθεια συνεχίστηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ωστόσο, η καρδιά του άτυχου άνδρα δεν άντεξε και σταμάτησε να χτυπά καθ’ οδόν για το «Αχιλλοπούλειο».

Ο Παναγιώτης Τσίγκρας ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου.

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο για θέματα έμφυλης βίας διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση με τον Γ.Γ. Έρευνας και Καινοτομίας είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων