Στην υπέρλαμπρη επίδειξη για την ανοιξιάτικη κολεξιόν 2023 που πραγματοποίησε ο σχεδιαστής Ραλφ Λόρεν στην εντυπωσιακή Βιβλιοθήκη Χάντινγκτον στην Καλιφόρνια, βρέθηκαν και υπέρλαμπρα ζευγάρια. Ένα από αυτά, ήταν και η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με τον Μπεν Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ντύθηκαν με ασορτί μαύρα σύνολα στην επίδειξη του Ραλφ Λόρεν. Η Λατίνα σταρ επέλεξε ένα ριγέ φόρεμα που είχε συνδυάσει με ένα μαύρο fedora καπέλο και μαύρο clutch τσαντάκι, ενώ ο ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι με μαύρη γραβάτα. Σύμφωνα με το People το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο.

Ένα ακόμη λαμπερό ζευγάρι που τράβηξε τα φλας ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε με την σύζυγό και τις δύο κόρες του. Είναι από τις πρώτες εμφανίσεις του σταρ μετά την ακύρωση του διαζυγίου του. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πόζαρε φορώντας ένα ανοιχτό καφέ σακάκι, λευκό πουκάμισο και παντελόνι σε κίτρινο χρώμα ενώ η σύζυγός του Τζένιφερ Φλάβιν, φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα με έναν ώμο σε καφέ σοκολατί.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία γυρισμάτων ενός ριάλιτι σόου με τις κόρες τους.

To άρθρο Λαμπερά ζευγάρια στην επίδειξη μόδας του Ραλφ Λόρεν – Στα μαύρα Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαναγιωτόπουλος: Ατελέσφορη κάθε προσπάθεια διαλόγου με την Τουρκία όσο απειλεί την εδαφική μας κυριαρχία
Επόμενο άρθροΧατζηδάκης: Ώρα να δράσει άμεσα η ΕΕ για την ενεργειακή κρίση