Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, 17:47

Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό «Καίσαρα» του ΠΑΟΚ είπαν την Παρασκευή η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι παλιοί του συμπαίκτες και πλήθος απλού κόσμου.

Η κηδεία του Σταύρου Σαράφη τελέστηκε στην εκκλησία Παναγία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επανομή, με το φέρετρο του πρώτου σκόρερ στην ιστορία των «ασπρόμαυρων» να είναι τυλιγμένο με τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας, με την οποία άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την εξόδιο ακολουθία πραγματοποίησε ο γνωστός στον κόσμο του ΠΑΟΚ, Παπά – Χρήστος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Χαίρομαι που ήταν στον ΠΑΟΚ μας, χαίρομαι που υπήρξε! Να ακολουθήσουν τα παιδιά μας το παράδειγμά του».

Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστεί γυμναστήριο που θα φέρει το όνομα του σπουδαίου, Σταύρου Σαράφη.

Στην κηδεία βρέθηκαν ο Πάμπλο Γκαρσία με τους συνεργάτες του, ο Βασίλης Μήττας, προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και για χρόνια συνεργάτης με τον Σαράφη, οι παλαίμαχοι παίκτες Αχιλλέας Ασλανίδης, Γιώργος Κούδας, Γιώργος Κωστίκος, αλλά και στελέχη της τωρινής ομάδας, όπως οι Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Τσαούσης και Μιχαηλίδης, Ίνγκανσον και άλλοι.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022, 18:07

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο Λονδίνο ο Δένδιας – Συνάντηση με τον Βρετανό ΥΠΕΞ
Επόμενο άρθροΣεπόλια: Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» η 12χρονη και τα ανήλικα αδέλφια της