Η εξέταση Ράικου από το Ειδικό Δικαστήριο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συνδέεται με το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, που αποδίδεται στον πάλαι ποτέ συνάδελφό της και άλλοτε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Mε την κατάθεση της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου, η οποία έχει καταγγείλει προσπάθεια παρέμβασης στο δικαιοδοτικό της έργο από τον κατηγορούμενο πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, την περίοδο που χειριζόταν την πολύκροτη υπόθεση της Novartis, συνεχίζεται αύριο, Τετάρτη, η δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

Η εξέταση της εισαγγελικής λειτουργού αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συνδέεται με το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, που αποδίδεται στον πάλαι ποτέ συνάδελφό της και άλλοτε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Ξανθός: Επιχείρηση πολιτικού αντιπερισπασμού η δίκη Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη εισαγγελέας, Ελένη Τουλουπάκη, να είχε σκοπό να ωφελήσει ή να βλάψει τον πρώην υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τις ενέργειές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕξασφάλισε μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό η Παπαδάτου
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα προχωράει στην υποβολή κοινής υποψηφιότητας με Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία για τη διοργάνωση!