Οι BTS… «αποδεκατίζονται» και δεν θα εμφανίζονται στην πλήρη τους μορφή μέχρι το 2025, καθώς ένας ένας από τα μέλη θα πρέπει να εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία στη Νότια Κορέα, επιβεβαίωσε το πρακτορείο HYBE που εκπροσωπεί το διάσημο K-Pop συγκρότημα.

Ο Jin είναι το γηραιότερο μέλος των BTS και ο πρώτος που καλείται να υπηρετήσει στον στρατό της Νότιας Κορέας, καθώς θα κλείσει τα 29 χρόνια στις 4 Δεκεμβρίου και η στρατιωτική θητεία στη χώρα πραγματοποιείται από 18 έως 28 ετών για 18 έως 21 μήνες.

Οι BTS απαρτίζονται από τους Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V και Jungkook, κατά σειρά ηλικίας και αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα εκπληρώσουν με την ίδια σειρά τη θητεία τους.

«Ο Jin θα ακυρώσει το αίτημα για καθυστέρηση της κατάταξης στα τέλη Οκτωβρίου 2022 και θα ακολουθήσει τις σχετικές διαδικασίες της Στρατιωτικής Διοίκησης Εργατικού Δυναμικού για κατάταξη», ανέφερε το πρακτορείο του K-Pop συγκροτήματος.

«Τόσο η εταιρεία όσο και τα μέλη των BTS ανυπομονούν να ξανασυγκεντρωθούν ως ομάδα γύρω στο 2025, μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας του», πρόσθεσε το πρακτορείο στην ανακοίνωσή του.

Άλλωστε, η Νότια Κορέα – θεωρητικά – βρίσκεται σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση με τη Βόρεια Κορέα και οι αναβολές που μπορεί να ζητήσουν οι ικανοί άνδρες της χώρας, δεν βλέπονται με καλό μάτι εκεί.

Ωστόσο, η τεράστια πορεία που έχει ήδη σημειώσει το boy band της K-Pop και οι εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον πλανήτη, «δικαιολογούσαν» τα μέλη της που ανέβαλαν όσο περισσότερο μπορούσαν την κατάταξή τους.

Σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Έρευνας Hyundai, οι BTS αποφέρουν πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια στην νοτιοκορεατική οικονομία, για αυτό και υπήρξαν νομοθέτες της χώρας που είχαν ζητήσει να εξαιρεθούν τα μέλη του.

To άρθρο Οι BTS… διαλύονται για να πάνε στρατό τα μέλη του – Θα αργήσει η επιστροφή του διάσημου K-Pop συγκροτήματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Τοπικές βροχές την Κρήτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πανικός από φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας