Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 10:47

Τι κι αν είχαν αντιδικία για την υπόθεση εκβιασμού με το sex tape;

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε δηλώσεις του συνεχάρη τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, τονίζοντας ότι άξιζε αυτή τη διάκριση.

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, το αξίζει. Στη ζωή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Πάντα ήξερα πώς να ξεχωρίζω το ποδόσφαιρο από όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου. Είχε μια καταπληκτική σεζόν.

Όταν παίζεις τόσα χρόνια σ’ έναν σύλλογο, όπως η Ρεάλ, και αποδίδεις καλά δεν θα ήταν αντικειμενικό εκ μέρους μου να πω ότι δεν το αξίζει. Είχε περάσει καιρός που δεν είχε σασπένς η Χρυσή Μπάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος άσος του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι  τον περασμένο Ιούνιο έλαβε οριστικό τέλος η υπόθεση με εμπλεκόμενους τους Καρίμ Μπενζεμά και Ματιέ Βαλμπουενά για την υπόθεση εκβιασμού με sex tape.

Τον Νοέμβριο το γαλλικό δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο σε πρώτο βαθμό τον επιθετικό της Ρεάλ για τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και παρότι κατατέθηκε έφεση λίγο καιρό αργότερα η πλευρά του Μπενζεμά την απέσυρε.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 11:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις για ναρκωτικά σε Βόλο και Αλμυρό
Επόμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία στο ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου