Η Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου, κάνει νέα έκκληση με σκοπό να βοηθήσει και άλλες οικογένειες συνανθρώπων μας, γιατί δεν διαθέτει πλέον στις αποθήκες της αποθέματα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, «πολύτεκνη οικογένεια με 5 παιδιά χρειάζεται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς η μητέρα είναι άνεργη και μένουν σε ενοίκιο. Νέο ζευγάρι ετοιμάζεται για πρώτη φορά να φέρει στο κόσμο το παιδί του , δυστυχώς όμως οικονομικά δυσκολεύεται. Οικογένεια στο Νεοχώρι Πηλίου με άρρωστο παιδί και αυξημένες ανάγκες χρειάζεται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η Εθελοντική Ομάδα κάνει έκκληση και ζητάει: Ελαιόλαδο, Ηλιέλαιο, Αλεύρι, Ζάχαρη, Αλάτι, Όσπρια, Παιδικοί Χυμοί, Μπισκότα, Δημητριακά, Πάνες Νο1 και Νο2 , κρέμες συγκάματος, βρεφικά μωρομάντηλα, ζεστά ρουχαλάκια σε καλή κατάσταση για τον μπέμπη 0-6 μηνών, είδη γενικού καθαρισμού, χλωρίνες , σαμπουάν , αφρόλουτρα , οδοντόκρεμες, δωροεπιταγές από super market, για την προμήθεια κρέατος και νωπών προϊόντων.

Η συγκέντρωση γίνεται στα εξής σημεία:

Cafe Hive Αναλήψεως με Κασσαβέτη από τις 09.00 ως τις 21.00
Los Gatitos Καφεκοπτείο-Παντοπωλείο Ανθίμου Γαζή 122 ώρες καταστημάτων. Για τους φίλους από μακριά που θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν μέσω PayPal στo ttps://www.paypal.me/allilovoitheiavolos και στο
GR6601107810000078100967336 Εθνική Τράπεζα
Αιτιολογία “Τρόφιμα Οκτωβρίου”

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Γιατί ο πόλεμος με την Ελλάδα παραμένει απίθανος
Επόμενο άρθροΔιάρρηξη στην Πεύκη: Εριξαν χρηματοκιβώτιο από μπαλκόνι – Βίντεο ντοκουμέντο