Μια άτυπη ”κόντρα” έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή σχετικά με το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

Η κα Μακρή μιλώντας στην εκπομπή ”Κόκκινη Κάρτα” με τον Μάκη Θεοδώρου, σήκωσε το ”γάντι” που της πέταξε ο Περιφερειάρχης, δηλώνοντας ότι η ανέγερση νέου κτιρίου για την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Βόλο θα προχωρήσει ως αναγκαίο έργο για την πόλη κι ότι θα επικοινωνήσει μαζί του για δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη δεν της απάντησε, ώστε το έργο να χρηματοδοτηθεί.

Η κα Μακρή είχε ανακοινώσει πριν από μερικές μέρες ότι, συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη κι εκείνος της είπε ότι, το έργο είναι ”επιλέξιμο” και ”μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια”.

Ο Περιφερειάρχης, όμως, δήλωσε στην εφημερίδα ”ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ” ότι, ”το θέμα δεν υφίσταται και κακώς η κα Μακρή επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα”

Το έργο είναι απόλυτα αναγκαίο για το Βόλο και το ζήτημα είναι αν θα υπάρξει συνεννόηση για την επίλυσή του, ή, θα μείνουμε σε κλίμα δημιουργίας……..εντυπώσεων και μάλιστα κακών.

Νίκος    Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΧαϊδάρι: Βρέθηκαν 597 σφαίρες σε κάδο ανακύκλωσης
Επόμενο άρθροΗ Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας σε εκδήλωση του Φορέα Διαχείρισης της ΒΙΠΕ