Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 29χρονος τοξικομανής, ο οποίος σε διάστημα πέντε ημερών και με άγνωστο συνεργό του, έσπαγε με σφυρί τζαμαρίες καταστημάτων και έκλεβε μικροποσά και τσιγάρα για να εξασφαλίσει τη δόση του, όπως είπε.

Το Δικαστήριο έγινε την Τετάρτη μετά από αναβολή, όπου ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τις δύο κλοπές και σε ερώτηση της εισαγγελέως έδρας, αρνήθηκε να κατονομάσει το συνεργό του, λέγοντας ότι δεν το επιτρέπει η συνείδησή του!!!!!!!!

Ως μάρτυρες κατέθεσαν ένας από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβε και οι πέντε ιδιοκτήτες καταστημάτων, που περιέγραψαν πως δρούσαν τα δυο άτομα.

Η συνήγορος υπεράσπισης είπε στο Δικαστήριο ότι ο νεαρός δεν έκανε τις κλοπές για να αποκομίσει περιουσιακό όφελος για τον ίδιο, αλλά, για να εξασφαλίσει τη δόση του και ζήτησε την απαλλαγή του, κάτι που δεν έγινε.

Ο 29χρονος με τον άγνωστο συνεργό του, από 2 έως 5 Οκτωβρίου, έκανε τέσσερις κλοπές από καταστήματα, ένα ζαχαροπλαστείο ιδιοκτησίας 30χρονου, ένα μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας 46χρονης, και δύο καφέ ιδιοκτησίας 46χρονης και 27χρονης, σπάζοντας τις κεντρικές γυάλινες πόρτες αυτών, από τα οποία έκλεψαν συνολικά 140 €, 30 πακέτα τσιγάρων, δύο κρασιά, μια 12άδα νερά, αναψυκτικά και δύο γλυκά.

Προηγούμενο άρθροΣοκ στο Βόλο από το θάνατο γνωστού Βολιώτη γιατρού
Επόμενο άρθροΤουρκία: Παραλογισμοί Ακάρ για νησιά και εναέριο χώρο